LA GONDA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 886 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Gonda. Vil du vide mere? Få mere at vide

15 maj 2024 at 20:34 Skøn mad og hurtig levering.
12 maj 2024 at 19:19 Det var sørme hurtigt
12 maj 2024 at 18:10 I dag var drikkepengene IKKE fortjent.
8 maj 2024 at 21:21 Som altid dejlig mad, leveringstid idag bop bop. Nu må de tage sig sammen, og købe den vin, man bestiller. De har manglet hvidvin siden Søndag.
7 maj 2024 at 20:50 Super mad, hurtig levering. Drikkepenge fortjent.
2 maj 2024 at 22:22 Kvaliteten er så god at jeg har lyst til at belønning kokken. Giver allerede drikkepenge til buddet, hvad med kokken ???
1 maj 2024 at 7:18 Maden var lige så god, som den plejer at være. Mit pitabrød var virkelig lækkert, og der var rigtig meget fyld. Børnepizzaen var også rigtig lækkert. Det samme var nuggets og pommes frites. Maden blev ikke leveret, derfor 1 stjerne.
29 apr 2024 at 22:22 Maden er god, men da jeg kom for at hente maden havde de leveret min ordre ved en fejl til en anden, så jeg måtte vente på at de lavede maden fra bunden.
28 apr 2024 at 11:23 Der var mad som manglede i ordren og vi skulle derfor vente yderligere 35-40 minutter på maden.
21 apr 2024 at 23:50 Glimrende mad. I har et problem med drikkepenge til budene. Hvem gider betale 2 gange via Nets, blot for at give drikkepenge ? I må gøre et eller andet, for jeg vil gerne give drikkepenge, men ikke bruge Nets 2 gange.
20 apr 2024 at 11:05 Long time of waiting
17 apr 2024 at 21:14 Uha den pizza jeg fik var ringe. Slasket og halv kold, salaten på den var kedelig i farven, hele bunden var våd og lidt opløst. Virkelig en ærgerlig oplevelse. Chili cheese tops kunne godt have tålt 2 min mere i frituren, de var heller ikke varme.