LA GONDA

Recentreview


3 stjerner ud af 832 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Gonda. Vil du vide mere? Få mere at vide

25 nov 2023 at 8:53 Forsinket igen
23 nov 2023 at 22:14 vi ventede en time udover den lovede (35min) leveringstid. Maden var kold og slap da vi endelig modtog det.
18 nov 2023 at 19:46 Tog over 1 time udover de i forvejen 39min de skulle lave maden på. Ergo 1 time forsinket. Måtte man vente.. Ingen kompensation eller noget.. simpelthen for ringe.
18 nov 2023 at 19:23 Nu skal man desværre give stjerner for de fortjener ikke en , de lever ikke maden og de returnerede ikke pengene, lad være med at handle hos dem men brug kebab haus de lever og laver god mad
12 nov 2023 at 15:42 Super lækkert mad og vi elsker at få mad fra la gonga
8 nov 2023 at 21:45 Hvis 1 times leveringstid skal til at være reglen i stedet for undtagelsen, overvejer jeg min fremtidige samarbejde med La Gonda.
4 nov 2023 at 23:04 Lækker pizza som altid. Meget forsinket levering
4 nov 2023 at 20:02 1 times leveringstid er for meget.
4 nov 2023 at 18:48 Godt tilfreds - Fin indbagt pizza + pizza sandwich /m frisk salat
2 nov 2023 at 18:58 En øv oplevelse.. der er indsendt en mere uddybet beskrivelse af oplevelsen
1 nov 2023 at 22:28 Det var godt bare for lidt kylling.jeg skulle have bestilt lidt mere. Det var tilpas kryderiet ik for salt .hvad jeg tit må oplever når jeg får mad ude fra .det var fint det hele
29 okt 2023 at 18:08 Mine kommentarer om “minus chili” var ikke kommet med fra just eat til La Gonda, jeg fik leveret pizza med chili til mine to små børn. Øv