LA GONDA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 907 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Gonda. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 jun 2024 at 20:43 Nam nam, hurtig levering.
24 jun 2024 at 15:10 ventetid på over 2 timer. dog var maden varm, men har på fornemmelsen det er fordi jeg havde ringet og brokket mig over vente tiden.
21 jun 2024 at 19:46 Det var koldt. Nok lavet en 1 før jeg fik det, var bestilt 2 time før så de skulle nok kunne nå det til tiden, men 50 minutter forsinket
20 jun 2024 at 20:51 Det tog 2,5 time at komme og det var lunkent til den kolde side
20 jun 2024 at 16:41 Min durumrulle var muggen, til trods for jeg havde bestilt en "hjemmelavet". Jeg har altid troet det betød de bagte fladbrødet friskt.
19 jun 2024 at 11:41 Maden smagte ikke som forventet
17 jun 2024 at 19:20 Jeg bestilte en salat pizza, uden løg! Men fandt flere stykker løg... Uacceptabelt
16 jun 2024 at 14:28 Modtog tre sorte pizzaer og dertil bestilt en menu, som kom uden pommes frites
8 jun 2024 at 18:58 Det er så hit og miss hvornår de levere nogle gange 15 min andre gange 1,5 time
4 jun 2024 at 22:58 Dejlige pizzaer med en god mængde velsmagende fyld
3 jun 2024 at 21:01 Lækker mad som sædvanlig, vi plejer at hente det selv, men levering var i top, og vi fik varm mad.
2 jun 2024 at 20:56 Fik at vide at jeg kunne hente min mad efter 15 min. Men sad så yderligere 20 min. Og ventede i butikken