LA GONDA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 717 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra La Gonda. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 dec 2022 at 18:43 Maden var kold og næsten 2 timer efter ordren var givet.
2 dec 2022 at 20:26 Bestilte kl.17.05 og fik min mad kl.19.45 , det godt nok meget dårligt , ringede 2 gange og fik hver gang at vide de havde meget at lave , jeg ville få min mad om ca. 20 min , men det fik jeg ikke , måske de lige skulle ringe til folk .
27 nov 2022 at 19:33 Vi bestilte 17:17 og det blev leveret 18:53, da vi ringede 18:36 var de først i gang med at lave vores bestilling
21 nov 2022 at 19:42 Jeg undre mig over hvordan man kan sende sådan en gang mad ud og tænke, det er en kunde der vender tilbage, første gang vi bestilte herfra og desværre den sidste. Bollen var næsten sort, hvidløgsbrødet ødelagt og pomfritterne slatne. Pizzaen var meh
6 nov 2022 at 6:10 Nemt at bestille, fin udbringning, lækre pommesfritter men må for anden gang inden for et par måneder konstatere at pizzaen smager brændt / røget. Hvilket er synd for en ellers fin pizza. Kommer desværre nok ikke igen af den årsag
3 nov 2022 at 22:59 Fantastisk god mad, godt med ost i pizzaen og god fylde. Alle blev mætte. Hilsen vest-jyden.
31 okt 2022 at 9:55 manglende mad i leveringen.
30 okt 2022 at 10:12 Som altid super lækkert
27 okt 2022 at 20:44 Maden var kold da den kom 55 min efter bestilling
26 okt 2022 at 23:05 Præcis som aftalt og forventet. God mad.
26 okt 2022 at 14:07 Maden var utrolig lækker!
22 okt 2022 at 17:51 Hurtig levering og virkelig dejlig varm mad.